Vintermenu

Fra onsdag d. 30. oktober 2019 introducerer vi ny menu – nemlig vores vintermenu.

 

Forret

Græskarsuppe med ristede kerner

 

Brættet

Cremet tunsalat

Varmrøget laks

Seranoskinke

Røget dyrekølle

Oksespegepølse med oliven & feta

Røget andebryst

Salami med Stout

Hvidløgs paté

 

Osten

Rød Kloster

Brie de Maux

 

Tilbehøret

Fynsk rygeost creme / aioli / basilikum pesto

Syltede agurker, oliven og Borretane løg i balsamico

Havtorn marmelade

3 slags brød

 

Dessert

Paps’ cheesecake med syltede kirsebær

 

Kr. 225,00 pr. person

Inkl. dessert kr. 290,00 pr. person

 

Take Away:

Kr. 175,00 pr. person

Inkl. dessert kr. 240,00 pr. person

 

Bestil bord her:

https://papsvinogtapas.dk/bordbestilling/

Mail: info@papsvinogtapas.dk

Tlf.: +45 24 90 40 90

For bordreservationer til mere end 10 personer, er det ikke muligt at booke online – vi henviser til e-mail eller telefon.

Vi glæder os til at se jer…

 

Allergener

Vi gør opmærksom på, at flere af vores produkter kan indeholde spor af nødder.

Vi tilbyder glutenfri brød ved forudgående aftale.